Krystalguide - vi formidler krystallernes energi

Malakit

Malakit er en "sten til transformation", der hjælper en i skiftende situationer og sørger for overførsel af hellig information, der fører til åndelig udvikling. Den hjælper med at rydde og aktivere alle chakraer og er meget nyttigt til at stimulere hjerte- og halschakraerne.  Læs mere
"And in the end
the love you take
is equal to
the love you make."The Beatles
Malakit krystalliserer i form af masser, totter, rosetter, skorper, botryoidale konfigurationer og kompakte fibrøse lagstrukturer. Farven spænder fra lys til mørkegrøn. Nogle af formationerne udviser også druser af små malakitkrystaller på overfladen.

Det er en fremragende sten til at klarlægge følelser og tillade både anerkendelse og frigivelse af negative oplevelser, som man ikke kan huske. I genfødelsessituationen giver det mulighed for let bortskaffelse af modstridende møder.

Malakit kan bruges til at lette indsigt om årsagen til enhver specifik tilstand. For eksempel at give indsigt i de grundlæggende forstyrrelser i kroppen, sindet og ånden og til betingelserne forbundet med interaktion med andre i denne virkelighed. Malakit er et udlignings- og afbalanceringsmiddel, der kan skabe en uhindret sti, der fører til et ønsket mål. Det indeholder også en indikation af de proceduremæssige trin, der kræves for at nå et valgt slutresultat.

Malakit hjælper en til at acceptere ansvar for sine handlinger, omstændigheder og virkelighed, hvilket bringer forståelse og intuitive svar på forkant før reaktion og efterfølgende handling. Det stimulerer instinktiv og intuitiv ræsonnement, der muliggør forandring, der letter fremskridt.

Malakit repræsenterer også troskab i kærlighed og venskab, loyalitet i partnerskaber og praktisk og ansvarlig i forretningstransaktioner. Det er blevet brugt som en beskyttende sten af dem, der er involveret i luftfarten. Malakitstrukturer, der udviser druser, er også især energiske til at lette både opvæksten af spiritualitet og forbedring af psykiske evner.

Den stalaktitiske form for malakit tilskynder også til progression mod spiralen af uendelig visdom, samtidig med at den giver styrke til rejsen. Malakit mineralet kan hjælpe en med at se dybt ind i sig selv og at anerkende grundene til at understøtte en sygdom, yderligere lede og støtte et i frigørelsen af de følelsesmæssige årsagsfaktorer. Det siges at beskytte mod stråling.

Vibrerer med tallet 9.
Astrologisk stjernetegn: stenbuk, skorpion

Inspiration: Foruden egen erfaring er inspiration hentet og frit oversat fra bogen "Love is in the Earth, a Kaleidoscope of crystals" af den kære Melody.

Om charoit.dk

charoit.dk er en informationsside hvor viden om charoit og andre krystaller er samlet til fri afbenyttelse. Menneskeheden har foran sig at vågne op til forståelsen og effekten af, at læne sig ind i de ordnede fysiske og psykiske strukturer og kraftfelter, som krystaller og eksempelvis charoit til alle tider har tilbudt. Dette som en naturlig gave fra det underliggende og evigt støttende mineralrige.

Vi har med denne side og andre ligende lagt et begyndende kraftfelt af krystalenergi i det digitale rum. Lad krystallerne udtrykke sig og lad feltet være en ordnet tillidsfuld støtte i en verden der forsøger at holde sammen på sig selv.

Køb charoit som gave

Når du køber en krystal som gave til en du holder af, så giver du en gave, der har uendelig levetid. En krystal dannes på mellem ca. 10.000 og 4.5 mia år, så det er en nobel og ædel gave, naturen meget kreativt og møjsommeligt har skabt. Man kan måske sige at charoit er en yderst bæredygtig gave af høj kvalitet fordi dens holdbarhed er længere end du kan forestille dig. Krystaller er for nogle et energiredskab. For andre er krystallers formål indretning alene. Du kan gøre begivenheder mere nære, hvor nydelsen af naturens bidrag, via krystaller fra mineralriget, kommer i højsædet og måske også med i borddækningen som bæredygtigt og genanvendeligt bordpynt i år og ind i uendeligheden.

Hvad er et krystal?

Et krystal er et fast stof hvor de indgående atomer i krystallet findes i et ordnet tre-dimensionelt mønster- et gitter, der udfolder sig i alle retninger. Krystaller dannes ofte i væskefyldte hulrum der er overmættede med mineraler, og hvor de rigtige temperatur- og trykforhold er til stede.

Netop det at krystaller er ordnede i strukturen, er nok årsagen til at mange mennesker verden over oplever velbehag ved at "læne sig" mentalt eller psykisk ind i kystallernes energifelt.

Om netbutikken hjertechakra.dk

Siden viser også udvalgte varer fra vores netbutik. Du kan købe charoit direkte her, eller i netbutikken på www.hjertechakra.dk. I netbutikken finder du mange andre smukke krystaller som i deres essens er tæt på naturen.
Vores produkter er et udtryk af jordens essenser. De er i deres form, så tæt på deres oprindelige natur, som vi har fundet det muligt. Det giver smukke genstande af krystal og sten, der har ubegrænset levetid, er allergivenlige og ikke mindst smukke som naturen selv. Du finder æteriske olier fra Primavera, smukke rå og polerede krystaller og sten, lækker røgelse - både japansk og ayurvedisk og ikke mindst smukke malaer, enkle smykker og meditationspuder.

Med hjertechakra.dk ønsker vi desuden at sprede bevidstheden om hjertetenergiens potentiale endnu mere.

Kontakt  .  Privatlivspolitik  .  Handelsbetingelser